Primii pasi atunci cand avem de-a face cu o alergie alimentara

gabrieltest
sfaturi atunci cand avem de-a face cu o alergie
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Iată sfaturile mele dacă copilul dvs. este diagnosticat:

Puneti întrebări

Nu există întrebări stupide atunci când vine vorba de sănătatea și bunăstarea copilului dumneavoastră. Este un subiect copleșitor și vă va lua ceva timp pentru a procesa toate informațiile. Așadar, întrebați-l orice pe doctorul dumneavoastră de familie, specialistul sau grupul de suport. Dacă nu credeți că primiți răspunsurile corecte, continuați să întrebați.

Faceți un plan de îngrijire

Este important să aveți un plan de îngrijire în așa fel încât să știți cum să faceți față unei reactii. Acest plan ar trebui sa-l urmeze oricine are grija de copil in lipsa dumneavoastra. Planul ar trebui să acopere alergiile lor, posibilele reacții, ce să se facă în fiecare caz și să fie specifice pentru ei. Dați câte o copie prietenilor, familiei, grădinițelor sau școlii și asigurați-vă că înțeleg planul și că se simt încrezători sa-l puna in aplicare.

Intotdeauna purtați cu dumneavoastră medicamentele

Alergiile sunt imprevizibile și pot pune viața în pericol. Cu toate acestea, dacă aveți la dumneavoastră medicamentul copilului și i-l administrați repede, majoritatea reacțiilor pot fi ținute sub control. Chiar dacă mergeți la magazine sau în parc, asigurați-vă că aveți întotdeauna antihistaminic și un stilou injectabil EpiPen, dacă va este prescris. Asigurați-vă că aveți rezerve acasa, la gradinita sau la scoala.

Citiți ingredientele

Sunt un cititor de ingrediente avid! Ca părinte al unui copil alergic la alimente, trebuie să fii. Fie că este în supermarket, în casele prietenilor sau în restaurante. Alergenii copilului tău se pot ascunde în tot felul de locuri în care nu te aștepți așa că apucă-te de citit ingredientele. Învățați diferitele nume pentru unele lucruri și aveți grijă la etichetele pe care scrie „pot conține”. Mereu iau niște mese „sigure” și gustări cu noi, pentru a avea un plan de rezervă.

Faceți oamenii să fie conștienți de alergii

Majoritatea oamenilor nu sunt conștienți de alergii. Eu probabil nu am fost decât atunci când am ajuns implicată în situație! Mulți oameni confundă alergiile cu alegerea stilului de viață sau dietele și nu înțeleg gravitatea lor. Nu vă fie frică să spuneți asta!

Ramai calm

Este ușor să intri în panică atunci când copilul tău este diagnosticat cu o alergie alimentară, dar respectând pașii de mai sus puteți reduce riscul la minimum. Dumneavoastră și copilul dumneavoastră puteți și trebuie să continuați o viață normală plină de activități distractive și evenimente sociale. Da, veți fi mereu în alertă, dar planificând dinainte, luând măsuri de precauție și fiind bine informat și pregătit poate însemna ca micutul dvs. nu trebuie să rateze nici un eveniment.

Care au fost experiențele tale? Aveți vreun sfat bun pentru persoanele care au de-a face cu un diagnostic?

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on print
Print
Share on email
Email
Show Buttons
Hide Buttons